Nike Jordan Bel Air Herresko Norge

Bestill billige kvinner Nike Jordan Bel Air Outlet Lagersalg utmerket kvalitet ..

For ikke lenge siden inntok Sandro Norge. Nå lanserer det franske motemerket sitt samarbeid med det italienske skomerket Superga.

Nike Jordan Bel Air Herresko Norge, LES OGSÅ: Se hvilket italiensk it-merke som åpner dørene i Norge

Capsule-kolleksjon

Sandro og Superga har gått sammen om å lage en capsule-kolleksjon.

Nike Jordan Bel Air Herresko Norge Evelyne Chetrite, grunnlegger og designer i Sandro har kommet opp med tre nye tolkninger av den ikoniske 2750, verdens første tennissko som brukte teknologien med vulkanisert gummi. Skoene kommer i hvitt, off-white og navy cnavas henholdsvis sammen med blå, rød eller burgunder såle.

Jeg ønsker å bevare det autentiske av denne ikoniske modellen ved å gi det en frisk og fargerik tvist som passer vår daglige garderobe , sier Evelyne. 

Trendsamarbeid

Superga er kjent for sine mange designersamarbeid, nå sist med den norske illustratøren og motetegneren Esra Røise.

Det italienske skomerket har tidligere samarbeidet med en rekke internasjonale moteikoner og it-girls som blant andre Alexa Chung, Ashley Olsen, Rita Ora og Suki Waterhouse, i tillegg til et knippe skandinaviske motebloggere blant dem Envelope-gründer og moteekspert Celine Aagaard, Pernille Teisbæk bak bloggen Look de Pernille og Caroline Blomst bak bloggen Carolines Mode. Up and coming modell Binx har også designet sin egen kolleksjon for merket.

Nike Jordan Bel Air Herresko Norge Superga x Sandro er tilgjengelig i utvalgte Sandro-butikker.


2016 NikeLab Tiempo Vetta QS All Black Herre Sko Outlet Norge
2016 NikeLab Tiempo Vetta QS All Black Herre Sko Outlet Norge