Nike Air Max Lunar90 Flyknit Chukka Herresko Norge

Bestill billige kvinner Nike Air Max Lunar90 Flyknit Chukka Outlet Lagersalg utmerket kvalitet ..

Våren er endelig her, og mange er allerede i gang med treningen. Og om ikke bar asfalt og plussgrader skulle være nok er det lite som er mer motiverende for å komme seg over dørstokkmila enn nye, freshe treningsklær. Vi har samlet vårens fineste treningsklær slik at du kan finne din favoritt. 

Nike Air Max Lunar90 Flyknit Chukka Herresko Norge, LES OGSÅ: 6 norske treningsbloggere du bør følge

Lindex Sport

Lindex lanserer sin Lindex Sport Collection som består av sporty og komfortable plagg som kan brukes både før, under og etter trening.

Nike Air Max Lunar90 Flyknit Chukka Herresko Norge Kolleksjonen omfatter singleter og matchende tights som kan kombineres med lette strikkegensere og også et scuba-alternativ samt sports-bher.

Fargepaletten er i farger som blått, turkist, grått og med gule elementer.

Og er du lei lapper som gnager er innvendige merkelapper her erstattet med tekst som er trykket rett på plagget.

LES OGSÃ…: Se Sienna Miller for Lindex

Nike Air Max Lunar90 Flyknit Chukka Herresko Norge LINDEX SPORT: Lindex lanserer sin sportskolleksjon som består av plagg til før, under og etter trening. Foto: Leverandøren.

H&M Sport

H&M hanker inn Amanda Bisk og Patrick Beach som sine nye sportsambassadører denne våren. Australske Amanda Bisk er en fitness-sensasjon på Instagram og vil i tillegg til å dele ukentlige treningsprogram også dele sine beste treningstips, øvelser og videoer på H&M Life.

I tillegg lanserer kjedebutikken sin første compression fit løpetights.

Nike Air Max Lunar90 Flyknit Chukka Herresko Norge Nylig ble det også kjent at H&M henter inn Caitlyn Jenner som sitt nye ansikt utad for H&M Sport.

H&M SPORT: H&M henter inn fitness-Instagrammer Amanda Bisk som sitt ansikt utad. Det samme med Caitlyn Jenner. Foto: Leverandøren.

Under Armour

Ikke alle jenter liker rosa på trening. Det har treningsmerket Under Armour tatt på alvor.

Det som startet med en idé om å lage den perfekte t-skjorten for trening i 1996 er i dag det nest største treningsmerket i USA.

Under Armour har både heat gear, cold gear og all season gear alt i en relativt minimalistisk design med fokus på teknologi, innovasjon og funksjon.

MINIMALISTISK: Under Armour fokuserer på teknologi, innovasjon og funksjon. Foto: Leverandøren.

Björn Borg Sports + Couture

Björn Borg virkelig fått sin renessanse. VIXEN var på plass under motemerkets visning under Stockholm Fashion Week i fjor.

SS16-kolleksjonen henter inspirasjon fra sesongens trendbilde med blomsterprint kombinert med funksjonalitet og form. Björn Borgs filosofi er nemlig at trening skal være gøy og at sweat is the new makeup . Vi er helt enige!

Vil du slå kloa i treningsklærne som ingen andre har bør du sjekke ut Björn Borg Sport Couture. Det er en limited edition kolleksjon inspirert av verdensrommet mellom 1970- og 80-tallet. Kolleksjonen besstår av 85 styles som er håndlaget i Stockholm med unik passform, kvalitet og uttrykk. Hvert plagg i kolleksjonen skiller seg ut fra de andre med ulike sømmer og detaljer. Fargene er retroinspert i rødt, blått og hvitt med detaljer som striper for å gjenskape 70- og 80-tallets sportsstil.

BJORN BORG: Björn Borg har kastet seg på blomsterprinttrenden. Foto: Leverandøren.

YOGA by Indiska

Indiska lanserer sin nye kolleksjon, YOGA by Indiska, denne våren.

Kolleksjonen er en del av kjedebutikkenes ZENCE-sortiment med fokus på helse, velvære og balanse.

Kolleksjonen inneholder yogaplagg som tights, singleter, t-shirts og yogabager i bærekraftige materialer, og bærer preg av mønstrede og ensfargede plagg i turkis, blått og grønt.

I kolleksjonen er det også økovennlige yogamatter og vannflasker der 10 prosent av salget går til Wateraid.

Se hvorfor yogaekspert og blogger Vibeke Klemetsen mener du bør trene yoga.

YOGA BY INDISKA: Indiska lanserer sin egen yogakolleksjon med både plagg og tilbehør som matter og drikkeflasker. Foto: Leverandøren.

Gina Tricot Active

Treningslinjen fra Gina Tricot kom allerede i 2012, og består av blant annet treningstopper, shortser, bh-er, treningsjakker og tilbehør som bager. Plaggene kommer gjerne i flere forskjellige farger som kan mikses og matches, og sesongens kolleksjoner er intet unntak.


2016 Nike Air Presto Flyknit Ultra Blue Gold Red Herre Running Sko 835738-803 Norge
2016 Nike Air Presto Flyknit Ultra Blue Gold Red Herre Running Sko 835738-803 Norge
GINA TRICOT ACTIVE: Fargerike treningsklær fra Gina Tricot hjelper på treningslysten. Foto: Leverandøren.